Справжній козацький рок у Житомирі: гурт Тінь Сонця презентує новий альбом «Зачарований світ»

  1. Головна
  2. Анонси
  3. Справжній козацький рок у Житомирі: гурт Тінь Сонця презентує новий альбом «Зачарований світ»
afishaЖивий звук, емоції, ритми та справжня романтика, – це лише частина тих відчуттів, які можна буде отримати на прем’єрі нового альбому гурту Тінь Сонця «Зачарований світ».
Тінь Сонця завітає до Житомира 17 листопада та спробує зачарувати публіку новим альбомом. Концерт відбудеться за адресою: провулок Скорульського, 5 у Місцевому навколокультурному просторі. За цією ж адресою можна придбати квитки на прем’єру нового альбому.

«Зачарований світ» суттєво вирізнятиметься з-поміж дискографії гурту. У рамках всеукраїнського туру київські рокери  здивують колекцією романтичних пісень. Новий альбом традиційно назвали фразою з однієї з нових композицій. Головним лейтмотивом альбому стане нова композиція «Осінь. Ти моя Весна».
«Це особлива сторінка нашої історії, тому що це по суті колекція усіх наших романтичних пісень за багато років. Деякі з них нові, інші мають довжелезну історію, а кілька з них входили до паралельного проекту “Зачарований світ”. Так вийшло, що в пам’ять про той проект, до якого руки так і не дійшли, ми вирішили назвати новий альбом. Одразу хочу заспокоїти наших фанів. Це не є відступом від наших музичних традицій. Скажімо так, це є розширенням обріїв. Ця романтика теж є доречною, особливо цієї осені, в цей досить непростий час. Окрім нових, на концерті будуть і вже добре знані пісні. Тож усіх запрошуємо 17 листопада в Місцевий навколокультурний простір», – розповів лідер гурту Тінь Сонця Сергій Василюк.
До нового альбому також увійдуть вже добре знані сингли: «Закохані вогні» та пісня у дуеті з Христиною Панасюк – «Останні ночі без тебе». Безумовно, потішать слухачів уже легендарні балади «Де зорі нагадують тебе» та «Добрий ангел». І це далеко не все!
Символічним є те, що найперший виступ гурту Тінь Сонця відбувся саме у Житомирі. Ще у 2001 році хлопці зіграли на фестивалі «Новий Зоряний Дощ» у рамках святкування Дня Молоді.

 

Меню