“СОВА.ЛИС.РИБА.МЕТЕЛИК” – Анна Щавінська презентує свою нову книгу в Житомирі!

  1. Головна
  2. Анонси
  3. “СОВА.ЛИС.РИБА.МЕТЕЛИК” – Анна Щавінська презентує свою нову книгу в Житомирі!

44336094_2396984616994742_7727272865656995840_n

Запрошуємо Вас на презентацію книги «Сова.Лис.Риба.Метелик» рівненської журналістки Анни Щавінської. Захід відбудеться 27 жовтня, о 15.00, у Житомирі, у приміщенні Навколокультурного Простору (вул. Скорульського, 5).

Анна Щавінська – письменниця, ведуча ранкового шоу «Прокидайся» на «Українському радіо. Рівне», а також літературної рубрики «Що почитати з Анною Щавінською» на суспільному телеканалі UA:Рівне.  Її перший психологічно-соціальний роман «Сова. Лис. Риба. Метелик» побачив світ у видавництві «Лілея-НВ» у липні поточного 2018 року. Книга вийшла у світ коштом видавництва.

Над своїм дебютним прозовим твором авторка працювала два роки. У книзі «Сова. Лис. Риба. Метелик» Анна розповідає про переломний період в житті чотирьох людей різного віку і статі. Всі вони прагнуть знайти відповіді на непрості життєві запитання. Задля цього їм доведеться зіткнутися з власними страхами та шляхами їх подолання.  Тому герої книжки вирушають у подорож.

Особливий стиль письменниці і незавершені сюжетні лінії заохочують читачів до співавторства й самостійного осмислення способу життя і вчинків героїв книги.

За словами Тараса Прохаська, який написав передмову до роману, проза Анни Щавінської за своєю мовною стилістикою та сюжетною побудовою є літературою вищого ґатунку, яку хочеться смакувати.

Отож запрошуємо відвідати презентацію книги «Сова.Лис.Риба.Метелик», яка відбудеться 27 жовтня, о 15.00, за адресою: м. Житомир, вул. Скорульського, 5. (Навколокультурний Простір).

Модератор зустрічі: Діна Жемчужнікова

Довідки за номером телефону: 098-535-32-85 (Навколокультурний простір)

Якщо Вам не вдасться потрапити на презентацію, придбати книгу можна на сайті вдавництва.

Меню